Jual jam tangan original pria dan wanita original
  • Fossil machine black silicone fs4667 original
  • fossil machine chronograph fs5063 original
  • fossil fs4784 townsman chronograph original
  • Fossil nate chronograph brown leather jr1487 original
  • Fossil grant chronograph black leather fs4812 original
  • Fossil machine black stainless steel fs4552 original
Login
Shopping Cart
shopping cart
News
26 November 2013
SWISS ARMY - jam tangan sport murah kualitas istimewa
Siapa tak kenal dengan merk jam tangan satu ini , SWISS ARMY. Merk jam yang satu ini sering diburu para pecinta jam tangan sport namun dengan harga yang ringan di kantong. Yuk lihat ulasan kita tentang produ SWISS ARMY ini. detail

22 April 2013
Expedition - jam tangan sport yang lagi naik daun
Dewasa ini banyak orang yang selalu menantikan kehadiran produk baru akan jam tangan expedition ini . Kita intip yuk ada apa dibalik itu ? detail

18 Maret 2013
Kepopuleran jam tangan casio dibalik pesaingnya
Jam tangan casio sering disebut - sebut sebagai jam tangan dengan segala macam pangsa pasar. Mari kita lirik teknologi dan fitur pada produk casio ini. detail

17 Februari 2013
CASIO EDIFICE ORI GARANSI RESMI VS CASIO EDIFICE ORI BM
Pembuktian bahwa casio edifice ori BM adalah casio edifice palsu / kw . Berikut akan kami paparkan cara membuktikan keaslian jam tangan casio edifice. detail

8 Februari 2013
Sekilas pandang jam tangan Alexandre Christie
Alexandre christie mengalami puncak kepopulerannya di indonesia pada sekitar tahun 2000 silam . Siapa yang mengira merk jam tangan baru ini bisa melejit hampir bisa dikatakan menguasai 50% pasar penjualan jam tangan di indonesia , mari kita tengok sedikit tentang eksistensi Alexandre Christie ini. detail

19 Januari 2013
Emas / jam tangan yang lebih pantas sebagai kado ?
Tak sedikit yang memilih jam tangan sebagai kado bagi orang yang mereka sayangi. Ada apakah dibalik itu ??? mari kita lihat makna hadiah sebuah jam tangan yang kami intisarikan dari berbagai sumber. detail

» index berita
Testimonial
Eko WA
[URL]
Good price Good service Good stuff Beneran gratis selama masih cover garansi. Kirain ganti batre ga masuk garansi di kartu exclude soalnya. Trnyata freeee.....

YUSMAN IDJAJA MALLANGI
Jam Tangan Center, sudah 3x saya melakukan pembelian on line dengan total 5 Arloji. Transaksi mulus, barang diterima, barang bagus dan mulus. Sangat terpercaya, semoga tetap seperti itu. Mantaaapp

subianto
JTTTCCC MANTAPP , SAYA BELI SEIKO SUDAH DUA KALI DI JTC , DAN DUA KALI JUGA SAYA TIDAK KECEWA , ANAK2 SAYA JUGA SAYA ARAHIN BELI DI JTC , MANTAPPP POKONYA JTC

dewi
makasi yaaa jamtangancenter , barangnya dah nyampe dan sangat memuaskan , saya pesan buat kado suami saya , eh dia kegirangan banget , jadi seneng banget saya belanja di jamtangancenter , maksih jamta... detail

Cindy
mkch jtc , suka bgt deh beli disini , aq beli jam yang difotonya imut bgt , eh nytanya barangnya emang imut , byk bgt yg muji waktu aq make , tx jtc , muach muach deh pokonya

purwanto
Saya sangat senang belanja di JTC , barangnya beneran ori dan bagus , awalnya saya ragu dengan foto aja apa bisa sama dengan aslinya , eh ternyata malah waktu kirimannnya saya datang malah sesuai ban... detail

Rahmanto
Alhamdulillah, Pesanan saya sudah sampai dengan selamat. Bukan yang pertama kali saya belanja di JTC, secara keseluruhan pelayanan "Oke". Terima kasih.

supadi
terimakasih atas pelayananya yg cepat, saya transfer hari selasa malam trus jum'at siang pesanan dah nyampe rumah, alhamdulillah barangnya bagus, maaf pak klu bisa dikasih buku petunjuk cara pengguna... detail

Ayub Darma Bakti
Mantap belanja jamJTC,,,, pelayanan nya mantap cepat,,, saya sudah 2 kali belanja dan gk pernah di kecewakan :-) :-) :-) :-)

ibisim
Saya beli 2x di JTC pelayanan dan barangnya emang top Gak rugi beli di sini

» lihat testimonial
» isi testimonial
Others
INPUT RESI JNE DISINI

Reload Captcha

No resi / Airwaybill POST

Price Range Rp. 1.500.001 s/d Rp. 2.500.000
133 item(s) found.

arrow product G-SHOCK GA-400HR-1A original

G-SHOCK GA-400HR-1A original
Price Rp 1.512.000
Beli
detail

arrow product Fossil flight leather watch CH2695 original

Fossil flight leather watch CH2695 original
Price Rp 1.515.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil grant sport chronograph fs5237 original

Fossil grant sport chronograph fs5237 original
Price Rp 1.515.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil machine fs4663 original

Fossil machine fs4663 original
Price Rp 1.515.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK G-8900SC-1B limited color original

G-SHOCK G-8900SC-1B limited color original
Price Rp 1.516.000
Beli

Here are some exciting new color variations for the big case G-SHOCK 8900 Series. High-gloss aluminum for the bezel, and contrasting case and band colors provide strong visual impact and striking color combinations.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product G-SHOCK G-8900SC-1R limited color original

G-SHOCK G-8900SC-1R limited color original
Price Rp 1.516.000
Beli

Here are some exciting new color variations for the big case G-SHOCK 8900 Series. High-gloss aluminum for the bezel, and contrasting case and band colors provide strong visual impact and striking color combinations.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product G-SHOCK G-8900SC-7 original

G-SHOCK G-8900SC-7 original
Price Rp 1.516.000
Beli

Here are some exciting new color variations for the big case G-SHOCK 8900 Series. High-gloss aluminum for the bezel, and contrasting case and band colors provide strong visual impact and striking color combinations.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product fossil machine chronograph fs5063 original

fossil machine chronograph fs5063 original
Price Rp 1.520.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 2 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHE-5025BL-1A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-5025BL-1A ORIGINAL
Price Rp 1.524.000
Beli

• Chronograph
• Water resistant
• Stainless steel case
• Date display between the 4 and 5 o'clock hour markers
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS hour markers
• Popular big face

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil machine fs4776 original

Fossil machine fs4776 original
Price Rp 1.525.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 2 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product fossil pilot 54 chronographic black leather FS5181 original

fossil pilot 54 chronographic black leather FS5181 original
Price Rp 1.525.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 2 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHE-4021SG-4A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-4021SG-4A ORIGINAL
Price Rp 1.527.000
Beli

Feminine pink gold and pink face design
• Water resistant
• Stainless steel case and band
• Date display
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers and on the bezel

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product fossil flynn sport chronograph black stainless steel BQ2227 original

fossil flynn sport chronograph black stainless steel BQ2227 original
Price Rp 1.535.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 2 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil georgia artisan es3855 original

Fossil georgia artisan es3855 original
Price Rp 1.565.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHE-3802GD ORIGINAL

Casio Sheen SHE-3802GD ORIGINAL
Price Rp 1.571.000
Beli

• Water resistant
• Stainless steel case
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers and bezel
• Date and day of the week indicator
• 24-hour dial

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Bonia premio B995-2309s original

Bonia premio B995-2309s original
Price Rp 1.575.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi Bonia indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product fossil coachman oak barrel ch2990 original

fossil coachman oak barrel ch2990 original
Price Rp 1.575.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-110LP-7A original

G-SHOCK GA-110LP-7A original
Price Rp 1.584.000
Beli
detail

arrow product fossil nate chronograph brown leather JR1424 original

fossil nate chronograph brown leather JR1424 original
Price Rp 1.590.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 2 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Olivia burton midi chrono ob15cgm55 original

Olivia burton midi chrono ob15cgm55 original
Price Rp 1.590.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi olivia burton indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Olivia burton midi chrono ob15cgm56 original

Olivia burton midi chrono ob15cgm56 original
Price Rp 1.590.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi olivia burton indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Olivia burton midi chrono ob15cgm62 original

Olivia burton midi chrono ob15cgm62 original
Price Rp 1.590.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi olivia burton indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHN-3016DP-1A ORIGINAL

Casio Sheen SHN-3016DP-1A ORIGINAL
Price Rp 1.591.000
Beli

Color rhinestone hour markers provide accents
Retrograde day indicator
Rhinestone-studded bezel
Mother of pearl face
Water resistant
* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHN-3016DP-7A ORIGINAL

Casio Sheen SHN-3016DP-7A ORIGINAL
Price Rp 1.591.000
Beli

Color rhinestone hour markers provide accents
Retrograde day indicator
Rhinestone-studded bezel
Mother of pearl face
Water resistant
* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHE-4024-7A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-4024-7A ORIGINAL
Price Rp 1.592.000
Beli

• Fine resin bracelet
• Water resistant
• Date display
• Stainless steel case
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers
• Popular big face plus stylish, romantic hour markers

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GD-X6900-1 original with 10 year battery

G-SHOCK  GD-X6900-1 original with 10 year battery
Price Rp 1.622.000
Beli

These models are new variations on the bigger and better versions of the worldwide popular 6900 series.
An impressive list of features includes 10-year battery life, high-intensity LED illumination, α gel shock-resistant construction, and much more.
The GD-X6900-1DR model comes with a black ion plated buckle.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product Casio Sheen SHE-5022D-4A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-5022D-4A ORIGINAL
Price Rp 1.625.000
Beli

• Chronograph
• Water resistant
• Stainless steel case and band
• Date display between the 4 and 5 o’clock hour markers
• Gorgeous bezel decorated with SWAROVSKI ELEMENTS

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400A-9A ORIGINAL

G-SHOCK GA-400A-9A ORIGINAL
Price Rp 1.637.000
Beli

This colorful new additions to the Big Case Series is created by combining and layering parts in a way that creates a multi-dimensional look. The band, case, face, and display are all done in a single color. Hour markers, hour and minute hands, and the rotary switch ring are all done to a mirror finish for a cool look of elegant quality.
A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enablesintuitive operation of various functions.
An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil nate chronograph brown leather jr1487 original

Fossil nate chronograph brown leather jr1487 original
Price Rp 1.645.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-110HC-6A original

G-SHOCK GA-110HC-6A original
Price Rp 1.646.000
Beli

A collection of combination and digital models done in a wide selection of crazy color. Bands, dial frames, face frames, buttons, hands, LCDs, hour markers, and bezels are decorated with sometimes matching, sometimes clashing colors.
The GA-110 model features magnetic resistance.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-150A-2A original

G-SHOCK GA-150A-2A original
Price Rp 1.646.000
Beli

Chiseled 3D look
The three-dimensional design of these models is so striking that it looks almost as if they have been chiseled out of a block of stone, creating a look of toughness and power. A concave spherical dial and glossy finish combine for a streetwise look that has made G-SHOCK the timepiece of choice among young people the world over. Available in orange, green or blue, these new models are designed to look as great as they perform.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi


detail

arrow product G-SHOCK GA-150A-3A original

G-SHOCK GA-150A-3A original
Price Rp 1.646.000
Beli

Chiseled 3D look
The three-dimensional design of these models is so striking that it looks almost as if they have been chiseled out of a block of stone, creating a look of toughness and power. A concave spherical dial and glossy finish combine for a streetwise look that has made G-SHOCK the timepiece of choice among young people the world over. Available in orange, green or blue, these new models are designed to look as great as they perform.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi


detail

arrow product G-SHOCK GA-150A-4A original

G-SHOCK GA-150A-4A original
Price Rp 1.646.000
Beli
  • Mineral Glass
  • Shock Resistant
  • Magnetic Resistant
  • 200-meter water resistance
  • Case / bezel material: Resin

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GAC-110-1A original

G-SHOCK GAC-110-1A original
Price Rp 1.646.000
Beli

This new GAC-110 series comes with analog model. GAC-110 is available in either basic black or brighter colors.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product G-SHOCK GA-110LPA-4A original

G-SHOCK GA-110LPA-4A original
Price Rp 1.656.000
Beli
detail

arrow product G-SHOCK GA-500-7A original

G-SHOCK GA-500-7A original
Price Rp 1.656.000
Beli
detail

arrow product Casio Sheen SHE-3023L-7A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-3023L-7A ORIGINAL
Price Rp 1.660.000
Beli

• Water resistant
• Stainless steel case
• Popular big face
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers
• Date and day of the week indicator
• Genuine leather band

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHE-4024G-7A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-4024G-7A ORIGINAL
Price Rp 1.663.000
Beli

• Fine resin bracelet
• Water resistant
• Date display
• Stainless steel case
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers
• Popular big face plus stylish, romantic hour markers

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHE-5021D-7A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-5021D-7A ORIGINAL
Price Rp 1.663.000
Beli

Chronograph
• Water resistant
• Stainless steel case and band
• Date display between the 4 and 5 o’clock hour markers

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-110AC-7A limited edition original

G-SHOCK  GA-110AC-7A limited edition original
Price Rp 1.678.000
Beli

Red & Blue
Big case G-SHOCK models in striking red and blue hues create a selection of exciting colors from which to choose. The big, bulky configurations these models create a powerful look befitting of the G-SHOCK brand.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product G-SHOCK GA-110AC-4A original

G-SHOCK GA-110AC-4A original
Price Rp 1.678.000
Beli

Red & Blue
Big case G-SHOCK models in striking red and blue hues create a selection of exciting colors from which to choose. The big, bulky configurations these models create a powerful look befitting of the G-SHOCK brand.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi


detail

arrow product Fossil machine black stainless steel fs4552 original

Fossil machine black stainless steel fs4552 original
Price Rp 1.695.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil grant sport chronograph luggage fs5268 original

Fossil grant sport chronograph luggage fs5268 original
Price Rp 1.710.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Bonia premio B995-2559s original

Bonia premio B995-2559s original
Price Rp 1.725.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi Bonia indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-110MB-1A ORIGINAL

G-SHOCK GA-110MB-1A ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

Introducing a new collection of basic-black additions to the popular Big Case Series.
Touches of red and other colors provide great looking accents against the basic black of the cases, bands, digital displays, bezel lettering, and buttons. Base model is the popular GA-110.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-110TS-1A4 ORIGINAL

G-SHOCK GA-110TS-1A4 ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

This new series adds trendy neon color accents to world-popular GA-100 Series models. The matte finish of the cases and bands is offset by the neon coloring of the hour and minute hands and lettering to create an attractive accent on your wrist.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400-1A ORIGINAL

G-SHOCK GA-400-1A ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

The world-popular Big Case Series continues to grow with the addition of new models created by combining and layering parts in a way that creates a multi-dimensional look. A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enables intuitive operation of various functions. A choice of colors includes basic black and white, as well as tri-color combinations for the case, band, hour markers and dial.
An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400-2A ORIGINAL

G-SHOCK GA-400-2A ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

The world-popular Big Case Series continues to grow with the addition of new models created by combining and layering parts in a way that creates a multi-dimensional look. A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enables intuitive operation of various functions. A choice of colors includes basic black and white, as well as tri-color combinations for the case, band, hour markers and dial.
An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400-4A ORIGINAL

G-SHOCK GA-400-4A ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

The world-popular Big Case Series continues to grow with the addition of new models created by combining and layering parts in a way that creates a multi-dimensional look. A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enables intuitive operation of various functions. A choice of colors includes basic black and white, as well as tri-color combinations for the case, band, hour markers and dial.
An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400-4B ORIGINAL

G-SHOCK GA-400-4B ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

The world-popular multi-dimensional Big Case Series that combines and layers various parts now adds new great looking color variations.
A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enables intuitive operation of various functions. An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400-7A ORIGINAL

G-SHOCK GA-400-7A ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

The world-popular Big Case Series continues to grow with the addition of new models created by combining and layering parts in a way that creates a multi-dimensional look. A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enables intuitive operation of various functions. A choice of colors includes basic black and white, as well as tri-color combinations for the case, band, hour markers and dial.
An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400-9A ORIGINAL

G-SHOCK GA-400-9A ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

The world-popular Big Case Series continues to grow with the addition of new models created by combining and layering parts in a way that creates a multi-dimensional look. A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enables intuitive operation of various functions. A choice of colors includes basic black and white, as well as tri-color combinations for the case, band, hour markers and dial.
An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400-9B ORIGINAL

G-SHOCK GA-400-9B ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

The world-popular multi-dimensional Big Case Series that combines and layers various parts now adds new great looking color variations.
A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enables intuitive operation of various functions. An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400A-2A ORIGINAL

G-SHOCK GA-400A-2A ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

This colorful new additions to the Big Case Series is created by combining and layering parts in a way that creates a multi-dimensional look. The band, case, face, and display are all done in a single color. Hour markers, hour and minute hands, and the rotary switch ring are all done to a mirror finish for a cool look of elegant quality.
A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enablesintuitive operation of various functions.
An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400A-6A ORIGINAL

G-SHOCK GA-400A-6A ORIGINAL
Price Rp 1.761.000
Beli

This colorful new additions to the Big Case Series is created by combining and layering parts in a way that creates a multi-dimensional look. The band, case, face, and display are all done in a single color. Hour markers, hour and minute hands, and the rotary switch ring are all done to a mirror finish for a cool look of elegant quality.
A big rotary switch at 3 o’clock adds to the overall design and also enablesintuitive operation of various functions.
An LED illumination system allows easy viewing even in the dark.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-120CM-4 original

g-shock GD-120CM-4 original
Price Rp 1.761.000
Beli

Camouflage Series
The GD-120 Series sports a new case design. The woodland camouflage pattern of the GD-120CM models make these watches perfectly suited to today's street fashion scene.
New printing technology was applied to create the case and band patterns of these models, as well as the camouflage patterns of their faces.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-120CM-5 original

g-shock GD-120CM-5 original
Price Rp 1.761.000
Beli

Camouflage Series
The GD-120 Series sports a new case design. The woodland camouflage pattern of the GD-120CM models make these watches perfectly suited to today's street fashion scene.
New printing technology was applied to create the case and band patterns of these models, as well as the camouflage patterns of their faces.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-120CM-8 original

g-shock GD-120CM-8 original
Price Rp 1.761.000
Beli

Camouflage Series
The GD-120 Series sports a new case design. The woodland camouflage pattern of the GD-120CM models make these watches perfectly suited to today's street fashion scene.
New printing technology was applied to create the case and band patterns of these models, as well as the camouflage patterns of their faces.

*Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

* 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil modern machine fs4929 original

Fossil modern machine fs4929 original
Price Rp 1.765.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Guess glimmer W0163L2 original

Guess glimmer W0163L2 original
Price Rp 1.777.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 
  • 2 tali kulit tambahan

* Garansi resmi GUESS indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil nate JR1390 original

Fossil nate JR1390 original
Price Rp 1.787.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio sheen SHE-3024L-7A original

Casio sheen SHE-3024L-7A original
Price Rp 1.794.000
Beli

• Stainless steel case
• 50-meter water resistance
• Retrograde day indicator
• Multi-layered face with large roman numerals
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers
• Genuine leather band

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

  ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product Fossil buchanan chronograph black leather fs5102 original

Fossil buchanan chronograph black leather fs5102 original
Price Rp 1.795.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-110TX-1A original

G-SHOCK GA-110TX-1A original
Price Rp 1.800.000
Beli
detail

arrow product G-SHOCK GA-110TX-7A original

G-SHOCK GA-110TX-7A original
Price Rp 1.800.000
Beli
detail

arrow product g-shock GD-X6900CM-5 original

g-shock GD-X6900CM-5 original
Price Rp 1.807.000
Beli

Camouflage Series
Using the world-popular 6900 design as a basis, the GD-X6900 Series adds even more size to the case.
The tiger camouflage pattern of the GD-X6900CM models make these watches perfectly suited to today's street fashion scene.
New printing technology was applied to create the case and band patterns of these models, as well as the camouflage patterns of their faces.
The GD-X6900CM model boasts 10-year battery life as well as α-gel construction that isolates internal components from vibration and shock.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900CM-8 original

g-shock GD-X6900CM-8 original
Price Rp 1.807.000
Beli

Camouflage Series
Using the world-popular 6900 design as a basis, the GD-X6900 Series adds even more size to the case.
The tiger camouflage pattern of the GD-X6900CM models make these watches perfectly suited to today's street fashion scene.
New printing technology was applied to create the case and band patterns of these models, as well as the camouflage patterns of their faces.
The GD-X6900CM model boasts 10-year battery life as well as α-gel construction that isolates internal components from vibration and shock.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-200SH-1A original

G-SHOCK GA-200SH-1A original
Price Rp 1.841.000
Beli

Semi-glossy Coating
The cases and bands of these models are done to a semi-glossy finish for a metallic look that accents their outstanding toughness. Dark base colors highlighted by bright accent colors produce strikingly cool designs.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product Fossil modern machine fs5066 navy blue original

Fossil modern machine fs5066 navy blue original
Price Rp 1.845.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-110GW-7A ORIGINAL

G-SHOCK GA-110GW-7A ORIGINAL
Price Rp 1.845.000
Beli

Garish
The case and band of this big, bold model comes with lustrous finishes the gun metal gray for designs that really shine. This is perfect choices for the street fashion scene.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-310-1A original

G-SHOCK GA-310-1A original
Price Rp 1.845.000
Beli

This new GA-310 series comes with large Arabic numerals at 12 and 6 o'clock for an attractive mechanical look. GA-310  is available in either basic black or brighter colors.
The GA-310 also features a high-brightness LED and a multi-dimensional face design that help to make face information easier to read.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product Fossil nate JR1353 original

Fossil nate JR1353 original
Price Rp 1.850.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 2 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-400GB-1A4 original

G-SHOCK GA-400GB-1A4 original
Price Rp 1.851.000
Beli
detail

arrow product Casio Sheen SHE-5021SG-4A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-5021SG-4A ORIGINAL
Price Rp 1.870.000
Beli

• Chronograph
• Water resistant
• Stainless steel case and band
• Date display between the 4 and 5 o’clock hour markers
• Gorgeous bezel decorated with SWAROVSKI ELEMENTS

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900HT-1 original

g-shock GD-X6900HT-1 original
Price Rp 1.870.000
Beli

Introducing a new series of model based on the standard big-case G-SHOCK GD-X6900 that adopt the heathered coloring often seen on parka, trainer, and sweat clothing fabrics.
Newly developed special print technology is used to print a band and other parts.
This new model helps to make this new G-SHOCK model as fashionable as it is functional.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900HT-2 original

g-shock GD-X6900HT-2 original
Price Rp 1.870.000
Beli

Introducing a new series of model based on the standard big-case G-SHOCK GD-X6900 that adopt the heathered coloring often seen on parka, trainer, and sweat clothing fabrics.
Newly developed special print technology is used to print a band and other parts.
This new model helps to make this new G-SHOCK model as fashionable as it is functional.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900HT-3 original

g-shock GD-X6900HT-3 original
Price Rp 1.870.000
Beli

Introducing a new series of model based on the standard big-case G-SHOCK GD-X6900 that adopt the heathered coloring often seen on parka, trainer, and sweat clothing fabrics.
Newly developed special print technology is used to print a band and other parts.
This new model helps to make this new G-SHOCK model as fashionable as it is functional.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900HT-4 original

g-shock GD-X6900HT-4 original
Price Rp 1.870.000
Beli

Introducing a new series of model based on the standard big-case G-SHOCK GD-X6900 that adopt the heathered coloring often seen on parka, trainer, and sweat clothing fabrics.
Newly developed special print technology is used to print a band and other parts.
This new model helps to make this new G-SHOCK model as fashionable as it is functional.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900HT-7 original

g-shock GD-X6900HT-7 original
Price Rp 1.870.000
Beli

Introducing a new series of model based on the standard big-case G-SHOCK GD-X6900 that adopt the heathered coloring often seen on parka, trainer, and sweat clothing fabrics.
Newly developed special print technology is used to print a band and other parts.
This new model helps to make this new G-SHOCK model as fashionable as it is functional.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900HT-8 original

g-shock GD-X6900HT-8 original
Price Rp 1.870.000
Beli

Introducing a new series of model based on the standard big-case G-SHOCK GD-X6900 that adopt the heathered coloring often seen on parka, trainer, and sweat clothing fabrics.
Newly developed special print technology is used to print a band and other parts.
This new model helps to make this new G-SHOCK model as fashionable as it is functional.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900HT-9 original

g-shock GD-X6900HT-9 original
Price Rp 1.870.000
Beli

Introducing a new series of model based on the standard big-case G-SHOCK GD-X6900 that adopt the heathered coloring often seen on parka, trainer, and sweat clothing fabrics.
Newly developed special print technology is used to print a band and other parts.
This new model helps to make this new G-SHOCK model as fashionable as it is functional.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product g-shock GD-X6900PM-1 original

g-shock GD-X6900PM-1 original
Price Rp 1.870.000
Beli

From the tough and rugged G-SHOCK lineup comes a collection of a new model that apply new print technology to create an innovative design motif.
The case and band is decorated with a marbled pattern using a new polarizing printing process that shows a different view depending on the viewing angle. The result is an ever-changing look that is both dynamic and plenty of fun.
The base model for this collection is the popular Big Case Series GD-X6900.
*This model uses polarizing ink that produces a different view depending on the viewing angle.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GAC-100AC-2A original

G-SHOCK GAC-100AC-2A original
Price Rp 1.872.000
Beli

Red & Blue
Big case G-SHOCK models in striking red and blue hues create a selection of exciting colors from which to choose. The big, bulky configurations these models create a powerful look befitting of the G-SHOCK brand.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi


detail

arrow product DKNY Glitz NY8215 ceramic original

DKNY Glitz NY8215 ceramic original
Price Rp 1.875.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi DKNY indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil grant automatic leather me3053 original

Fossil grant automatic leather me3053 original
Price Rp 1.885.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil nate chronograph brown leather jr1504 original

Fossil nate chronograph brown leather jr1504 original
Price Rp 1.890.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-100MC-1A military cloth edition original

G-SHOCK GA-100MC-1A military cloth edition original
Price Rp 1.890.000
Beli

Introducing a collection of new G-SHOCK models with 35mm diameter faces and large cases that project power and strength. Their wide, deep faces are bold statements of G-SHOCK spirit. Dial rings and raised hour markers provide threedimensional depth that give the face plenty of character. The popular G-SHOCK three-dial face design incorporates one analog dial in the center, with digital dials on either side.
Cloth bands sport colors that are stylishly coordinated with the other color accents of each watch.
These watches are designed and engineered to deliver outstanding shock resistance, water resistance, and anti-magnetism. Over-sized buttons have checkered anti-slip surfaces to help make operations fast and sure.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product G-SHOCK GA-100MC-2A original

G-SHOCK GA-100MC-2A original
Price Rp 1.890.000
Beli

Introducing a collection of new G-SHOCK models with 35mm diameter faces and large cases that project power and strength. Their wide, deep faces are bold statements of G-SHOCK spirit. Dial rings and raised hour markers provide threedimensional depth that give the face plenty of character. The popular G-SHOCK three-dial face design incorporates one analog dial in the center, with digital dials on either side.
Cloth bands sport colors that are stylishly coordinated with the other color accents of each watch.
These watches are designed and engineered to deliver outstanding shock resistance, water resistance, and anti-magnetism. Over-sized buttons have checkered anti-slip surfaces to help make operations fast and sure.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product Casio sheen SHE-3025L-1A original

Casio sheen  SHE-3025L-1A original
Price Rp 1.895.000
Beli

• Stainless steel case
• 50-meter water resistance
• Retrograde day indicator
• Multi-layered face with large roman numerals
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS on the bezel
• Genuine leather band

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

  ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

 

detail

arrow product Casio sheen SHE-3025L-4A original

Casio sheen SHE-3025L-4A original
Price Rp 1.896.000
Beli

• Stainless steel case
• 50-meter water resistance
• Retrograde day indicator
• Multi-layered face with large roman numerals
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS on the bezel
• Genuine leather band

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

  ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resm

 

detail

arrow product Fossil wakefield chronograph ch 2948 original

Fossil wakefield chronograph ch 2948 original
Price Rp 1.910.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

detail

arrow product fossil buchanan fs5103 chronograph leather original

fossil buchanan fs5103 chronograph leather original
Price Rp 1.925.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil grant automatic stainless steel me3103 original

Fossil grant automatic stainless steel me3103 original
Price Rp 1.925.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Casio Sheen SHE-3023D-7A ORIGINAL

Casio Sheen SHE-3023D-7A ORIGINAL
Price Rp 1.930.000
Beli

• Water resistant
• Stainless steel case and band
• Popular big face
• Sparkling SWAROVSKI ELEMENTS for hour markers
• Date and day of the week indicator

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-100CM-4A ORIGINAL

G-SHOCK GA-100CM-4A ORIGINAL
Price Rp 1.944.000
Beli

Camouflage Series

This model was created by dressing up the big bold case of GA-100 Series models in popular camouflage patterns. Everything from the case and band, to the face is done in camouflage.
This model adopt a woods-and-camouflage motif.
This new camouflage model not only highlight G-SHOCK toughness, it also looks great with today’s casual fashions.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-100CM-5A ORIGINAL

G-SHOCK GA-100CM-5A ORIGINAL
Price Rp 1.944.000
Beli

Camouflage Series

This model was created by dressing up the big bold case of GA-100 Series models in popular camouflage patterns. Everything from the case and band, to the face is done in camouflage.
This model adopt a woods-and-camouflage motif.
This new camouflage model not only highlight G-SHOCK toughness, it also looks great with today’s casual fashions.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product G-SHOCK GA-100CM-8A ORIGINAL

G-SHOCK GA-100CM-8A ORIGINAL
Price Rp 1.944.000
Beli

Camouflage Series

This model was created by dressing up the big bold case of GA-100 Series models in popular camouflage patterns. Everything from the case and band, to the face is done in camouflage.
This model adopt a woods-and-camouflage motif.
This new camouflage model not only highlight G-SHOCK toughness, it also looks great with today’s casual fashions.

* Garansi resmi casio indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Bonia premio B995-2351s original

Bonia premio B995-2351s original
Price Rp 1.950.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi Bonia indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Bonia premio B995-2551s original

Bonia premio B995-2551s original
Price Rp 1.950.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi Bonia indonesia 1 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail

arrow product Fossil nate jr1419 original

Fossil nate jr1419 original
Price Rp 1.976.000
Beli

paket jam tangan termasuk :

  • Box Original
  • Buku panduan
  • Kartu Garansi
  • Jam Tangan 

* Garansi resmi fossil indonesia 2 tahun . Barang dijamin original, bukan KW , bukan replika , bukan ori bm

 ** 200% money cash back warranty jika terbukti jam ini bukan original dengan garansi resmi

detail
Product Scroller
Information
Others
Search
Search:
Others
Others
Order melalui SMS/BBM/Watsap/Call 085649584424 BBM DA5EA488